Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RGA Team (311110) - UveTeam (798785) » 617374411: T55/J9/VII

Liga 617374411 Información oficial sobre el partido 617374411 en Hattrick

17.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 9 / VII.548 (38584)

Grande F.C. Alineación oficial del equipo 'Grande F.C.' en el partido 2 - 3 Locomotiv La Safor Alineación oficial del equipo 'Locomotiv La Safor' en el partido
Banin Guzmán Puig (4') 1 - 0
1 - 1 Fernando Ramos López (6')
1 - 2 Rodrigo Vergara Giles (7')
1 - 3 Anselm Gimbernat (41')
Fortun Zabalbidea (84') 2 - 3
Grande F.C. Alineación oficial del equipo 'Grande F.C.' en el partido 2 - 3 Locomotiv La Safor Alineación oficial del equipo 'Locomotiv La Safor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Grande F.C. Alineación oficial del equipo 'Grande F.C.' en el partido 3 - 2 Locomotiv La Safor Alineación oficial del equipo 'Locomotiv La Safor' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,8 % 36,1 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grande F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Banin Guzmán Puig va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BIG.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Als 84 minuts, una gran jugada per l'esquerra de BIG va acabar amb la pilota als peus de Fortun Zabalbidea que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Locomotiv La Safor

Goles Goles

  • 162 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Fernando Ramos López per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): En Rodrigo Vergara Giles donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 7 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Locomotiv va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Antonio Galardi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Anselm Gimbernat que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Locomotiv van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Rodrigo Vergara Giles no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ernesto Duart es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ernesto Duart. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Aurelio Aguilón va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fèlix Frigola, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Rodrigo Correa va servir per deixar enrere el gegant Marcos Perepérez al minut 80, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Ernesto Duart va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Aurelio Aguilón va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Antonio Galardi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Aurelio Aguilón, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Locomotiv quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rodrigo Vergara Giles va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Joel Pauner va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Duart de Locomotiv la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Galardi de Locomotiv amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.