Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Rayo Vallekano (772328) - motaa fc (1370123) » 617370635: T55/J3/VII

Liga 617370635 Información oficial sobre el partido 617370635 en Hattrick

06.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 3 / VII.481 (38517)

A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido 1 - 2 La Loqui Alineación oficial del equipo 'La Loqui' en el partido
0 - 1 Adrián Bote (8')
Isidoro Seras (64') 1 - 1
1 - 2 Javier Ramírez (71')
A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido 1 - 2 La Loqui Alineación oficial del equipo 'La Loqui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido 2 - 1 La Loqui Alineación oficial del equipo 'La Loqui' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,0 % 5,1 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Rayo Vallekano

Goles Goles

  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): El porter de Vallekano va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Isidoro Seras va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Holger Tilli va poder marcar per a Vallekano en un servei de cantonada picat per en Isidoro Seras quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Mikko Tanskanen quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Vallekano David Lavandeira quasi va assolir l'empat al minut 58 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Bo Tuchscherer va estar a punt d'empatar per a Vallekano quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ángel Miguel Terry va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vallekano va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aitor Beiras, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

La Loqui

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Loqui va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 8. Adrián Bote va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 71 i semblava que Loqui desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Javier Ramírez va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ángel Pacheco al minut 13, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Adrián Bote, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Adrián Bote va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.