Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sendo (1585638) - Paco the best (313052) » 617370054: T55/J12/VII

Liga 617370054 Información oficial sobre el partido 617370054 en Hattrick

10.03.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 12 / VII.470 (38506)

F.C.Banyoles Alineación oficial del equipo 'F.C.Banyoles' en el partido 6 - 0 At.chafandin Alineación oficial del equipo 'At.chafandin' en el partido
Mateja Bošković (3') 1 - 0
Călin Zmaranda (4') 2 - 0
Tjaard Harmeling (10') 3 - 0
Reinhard Jantzen (13') 4 - 0
Joaquín Serrano (72') 5 - 0
Daniel Arcălean (81') 6 - 0
F.C.Banyoles Alineación oficial del equipo 'F.C.Banyoles' en el partido 6 - 0 At.chafandin Alineación oficial del equipo 'At.chafandin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C.Banyoles Alineación oficial del equipo 'F.C.Banyoles' en el partido 7 - 0 At.chafandin Alineación oficial del equipo 'At.chafandin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Banyoles

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mateja Bošković ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, F.C.Banyoles es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del F.C.Banyoles van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Călin Zmaranda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): En Tjaard Harmeling va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 13 (Gol de penalti): Reinhard Jantzen va augmentar la diferència de F.C.Banyoles a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): F.C.Banyoles va aconseguir el 5 - 0 quan Joaquín Serrano va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de F.C.Banyoles a 6 - 0. Daniel Arcălean va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del At.chafandin. La jugada d'estratègia del F.C.Banyoles per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alonso Valenciaga va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Winter Van Der Kelen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Reinhard Jantzen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Teruel.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jesús Teruel de F.C.Banyoles per doble groga al minut 86.

At.chafandin

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Antonio Montalbo va deixar a Francisco Javier Roig assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Barni Fuenbuena va poder marcar per a At.chafandin en un servei de cantonada picat per en Pedro Blanca quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfonso Agra de At.chafandin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.