Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zzzzzzzzzzzzzzzz (1578053) - Cruz Cubierta C.F. (1455638) » 617368980: T55/J9/VII

Liga 617368980 Información oficial sobre el partido 617368980 en Hattrick

17.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 9 / VII.451 (38487)

zzzzzzzzzzzzzzzz Alineación oficial del equipo 'zzzzzzzzzzzzzzzz' en el partido 3 - 2 Everton Madrid Alineación oficial del equipo 'Everton Madrid' en el partido
Heiko Kneissl (12') 1 - 0
1 - 1 Itay Hamami (18')
Mihai Băican (21') 2 - 1
Mihai Băican (33') 3 - 1
3 - 2 Simon Tschentke (37')
zzzzzzzzzzzzzzzz Alineación oficial del equipo 'zzzzzzzzzzzzzzzz' en el partido 3 - 2 Everton Madrid Alineación oficial del equipo 'Everton Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
zzzzzzzzzzzzzzzz Alineación oficial del equipo 'zzzzzzzzzzzzzzzz' en el partido 5 - 0 Everton Madrid Alineación oficial del equipo 'Everton Madrid' en el partido
Tiene mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zzzzzzzzzzzzzzzz

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Heiko Kneissl, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Mihai Băican va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de zzzzzzzzzzzzzzzz.
  • 186 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de zzzzzzzzzzzzzzzz va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Mihai Băican, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Milton Rijnveld per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sustrai Sanagustinetxebarria va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Juan Antonio Gelcem gairebé va marcar per a zzzzzzzzzzzzzzzz des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuele Schinco va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Heiko Kneissl de zzzzzzzzzzzzzzzz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zalán Dombóvári de zzzzzzzzzzzzzzzz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Everton Madrid

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Everton van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 18, quan Itay Hamami va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 153 Minuto 37 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Simon Tschentke va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Everton va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 71 minuts, el Everton va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Simon Tschentke va fer una jugada per la banda esquerra, però Fabian Weideneder va aturar el seu xut.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Nikos Zagorakis no va ser aprofitada per en Lynge Blach que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lynge Blach.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Itay Hamami de Everton va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.