Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Davial (312035) - Cosas FC (1419524) » 617364880: T55/J6/VII

Liga 617364880 Información oficial sobre el partido 617364880 en Hattrick

27.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 6 / VII.378 (38414)

Barcelona lions Alineación oficial del equipo 'Barcelona lions' en el partido 4 - 2 Cosas FC Alineación oficial del equipo 'Cosas FC' en el partido
0 - 1 André Luís Corrêa Neto (4')
黄 (Huang) 仁 (Ren) (24') 1 - 1
Salvador Belenguer (27') 2 - 1
Diego Despí (32') 3 - 1
Jaime Romay (58') 4 - 1
4 - 2 Viljami Sainmaa (73')
Barcelona lions Alineación oficial del equipo 'Barcelona lions' en el partido 4 - 2 Cosas FC Alineación oficial del equipo 'Cosas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barcelona lions Alineación oficial del equipo 'Barcelona lions' en el partido 2 - 2 Cosas FC Alineación oficial del equipo 'Cosas FC' en el partido
Tiene suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,3 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona lions

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Barcelona s'esgargamellaven dempeus per esperonar 黄 (Huang) 仁 (Ren) que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 24 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Phoenix Loomans no va poder aturar Salvador Belenguer de Barcelona, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 27 el 2 - 1.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Diego Despí va augmentar l'avantatge de Barcelona a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Jaime Romay va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En 黄 (Huang) 仁 (Ren), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, 黄 (Huang) 仁 (Ren) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafael Victoriano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ionuţ-Alexandru Lăutărescu va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Cosas FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En André Luís Corrêa Neto va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 4, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cosas, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 154 Minuto 73 (Gol de penalti): El jugador de Cosas Viljami Sainmaa va anotar des dels 11 metres al minut 73, posant el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miguel Barreiro, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Cosas van seguir progressant per la banda dreta. Miguel Barreiro va tenir la seva oportunitat al minut 75, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andoni Oriortua es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): André Luís Corrêa Neto de Cosas es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.