Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TeReviento FC (775391) - Kelin (488536) » 617364811: T55/J3/VII

Liga 617364811 Información oficial sobre el partido 617364811 en Hattrick

06.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 3 / VII.377 (38413)

Ubik F.C. Alineación oficial del equipo 'Ubik F.C.' en el partido 1 - 5 Ozone F.C. Alineación oficial del equipo 'Ozone F.C.' en el partido
Xavi Massó (5') 1 - 0
1 - 1 Juliusz Jurczenia (23')
1 - 2 Gabriel Paulescu (25')
1 - 3 Yordan Abrashev (42')
1 - 4 Daniel Dinghobl (54')
1 - 5 Yordan Abrashev (68')
Ubik F.C. Alineación oficial del equipo 'Ubik F.C.' en el partido 1 - 5 Ozone F.C. Alineación oficial del equipo 'Ozone F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ubik F.C. Alineación oficial del equipo 'Ubik F.C.' en el partido 1 - 3 Ozone F.C. Alineación oficial del equipo 'Ozone F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ubik F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 5, en Prácido Cazo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Xavi Massó que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Dan Gheorghe va estar a punt de marcar al minut 41 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Mauro Blanco va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Julián Alberca Fernández estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Xavi Massó, als 82 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Dan Gheorghe, el jugador de Ubik va ser expulsat al minut 62.

Ozone F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 23 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Juliusz Jurczenia de Ozone marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Juliusz Jurczenia sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gabriel Paulescu que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Yordan Abrashev de Ozone va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Daniel Dinghobl va aprofitar un error defensiu al minut 54, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Ozone.
  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ozone eren letals, i Yordan Abrashev va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 5 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Daniel Dinghobl quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Diego Oriol Fabra va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Milan Vujević, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lorenzo Marchiol va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juliusz Jurczenia es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Gabriel Paulescu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Diego Oriol Fabra, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el Ozone va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Timo Tossavainen s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Viktor Tephnadze de Ozone es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Livio Beccaria de Ozone va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Juliusz Jurczenia de Ozone va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.