Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lex Flavia Malacitana FC (989305) - Chigai Reloaded (1433324) » 617357295: T55/J14/VII

Liga 617357295 Información oficial sobre el partido 617357295 en Hattrick

24.03.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 14 / VII.242 (38278)

Lex Flavia Malacitana FC Alineación oficial del equipo 'Lex Flavia Malacitana FC' en el partido 2 - 1 SD New Mountain Alineación oficial del equipo 'SD New Mountain' en el partido
0 - 1 Bruno Bernhauser (39')
Bastián Ortiz (42') 1 - 1
Rubén Mínguez Pérez (43') 2 - 1
Lex Flavia Malacitana FC Alineación oficial del equipo 'Lex Flavia Malacitana FC' en el partido 2 - 1 SD New Mountain Alineación oficial del equipo 'SD New Mountain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lex Flavia Malacitana FC Alineación oficial del equipo 'Lex Flavia Malacitana FC' en el partido 2 - 2 SD New Mountain Alineación oficial del equipo 'SD New Mountain' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,2 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lex Flavia Malacitana FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 42 (Gol de penalti): Després de 42 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Malacitana, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Bastián Ortiz de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Malacitana contenien la respiració mentre en Rubén Mínguez Pérez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Sergio Rubio Escudero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Toni Núñez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Malacitana se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): Josep Maria Aparici quasi marca en una jugada assajada de córner que Hansruedi Meilick havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Ioan Călugăr es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 85 podia haver acabat en gol, però Tomas Lessard va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Maria Aparici de Malacitana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SD New Mountain

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 39, en Daniel Wywrot del Mountain va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Bruno Bernhauser que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Kåre Halvorsrud quasi aconsegueix empatar per Mountain al minut 87, però Francesco Gentilini va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.