Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Forever Geta C.F. (313238) - bub city (1414283) » 617355372: T55/J9/VII

Liga 617355372 Información oficial sobre el partido 617355372 en Hattrick

17.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 9 / VII.208 (38244)

Toilettenbürstenbenutzungsanweisung Alineación oficial del equipo 'Toilettenbürstenbenutzungsanweisung' en el partido 1 - 2 Caravieya F.C. Alineación oficial del equipo 'Caravieya F.C.' en el partido
0 - 1 José María Murillo (13')
Raúl Bujeque (56') 1 - 1
1 - 2 Winston Abaitua (69')
Toilettenbürstenbenutzungsanweisung Alineación oficial del equipo 'Toilettenbürstenbenutzungsanweisung' en el partido 1 - 2 Caravieya F.C. Alineación oficial del equipo 'Caravieya F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Toilettenbürstenbenutzungsanweisung Alineación oficial del equipo 'Toilettenbürstenbenutzungsanweisung' en el partido 2 - 0 Caravieya F.C. Alineación oficial del equipo 'Caravieya F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toilettenbürstenbenutzungsanweisung

Goles Goles

  • 114 Minuto 56 (Gol de penalti): Després de 56 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Toiletten, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Raúl Bujeque de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Mihai Creaţa haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Toiletten al minut 3.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Yehoyada Pariente de Toiletten no va ser gol per ben poc.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Carlos Manuel Galloz va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Toiletten va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raúl Bujeque, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Toiletten Raúl Bujeque quasi va assolir l'empat al minut 72 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pyry Lapp.
  • 512 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Pyry Lapp de Toiletten es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 55.

Caravieya F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En José María Murillo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): Caravieya agafava avantatge al minut 69 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Winston Abaitua amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Mihai Creaţa de Caravieya va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Bernat Minguet va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sergio Vicioso, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Çağlar Sunay de Caravieya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en José María Murillo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.