Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dirty Business Trap (1583442) - KORSARIOS FC (314066) » 617354682: T55/J5/VII

Liga 617354682 Información oficial sobre el partido 617354682 en Hattrick

20.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / VII.196 (38232)

BERGARA KE Alineación oficial del equipo 'BERGARA KE' en el partido 2 - 1 Citius Altius Fortius F.C. Alineación oficial del equipo 'Citius Altius Fortius F.C.' en el partido
0 - 1 Protazy Gintowt (36')
Javier Romero Osborne (54') 1 - 1
Javier Romero Osborne (78') 2 - 1
BERGARA KE Alineación oficial del equipo 'BERGARA KE' en el partido 2 - 1 Citius Altius Fortius F.C. Alineación oficial del equipo 'Citius Altius Fortius F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BERGARA KE Alineación oficial del equipo 'BERGARA KE' en el partido 2 - 0 Citius Altius Fortius F.C. Alineación oficial del equipo 'Citius Altius Fortius F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BERGARA KE

Goles Goles

  • 110 Minuto 54 (Gol de falta): Javier Romero Osborne va aconseguir l'empat per a BERGARA mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 120 Minuto 78 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 78, indicava inequívocament que en Javier Romero Osborne va saber trobar la xarxa rival. BERGARA desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En David Ezteíbar va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Salomón Sello va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Romero Osborne de BERGARA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, David Ezteíbar de BERGARA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Citius Altius Fortius F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Protazy Gintowt va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Fortius i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Fortius van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 27, però Mauro Fernández Cossio va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Nik Oxenham va estar a punt de posar per davant a Fortius amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Las Heras Sáenz va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mauro Fernández Cossio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.