Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

poderoso5 (118665) - Coma-Ruga CF (777361) » 617354610: T55/J1/VII

Liga 617354610 Información oficial sobre el partido 617354610 en Hattrick

23.12.2017 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 1 / VII.195 (38231)

Gool_Fillos.C.F. Alineación oficial del equipo 'Gool_Fillos.C.F.' en el partido 1 - 0 Arevalo Team Alineación oficial del equipo 'Arevalo Team' en el partido
Maiu Arizti (9') 1 - 0
Gool_Fillos.C.F. Alineación oficial del equipo 'Gool_Fillos.C.F.' en el partido 1 - 0 Arevalo Team Alineación oficial del equipo 'Arevalo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gool_Fillos.C.F. Alineación oficial del equipo 'Gool_Fillos.C.F.' en el partido 1 - 1 Arevalo Team Alineación oficial del equipo 'Arevalo Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,9 % 23,5 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gool_Fillos.C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Ekhieder Andoain va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Los golfos, Maiu Arizti, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ginés Erloeta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 10, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Manuel Aunes Melchor va sorprendre Garino Mendigorria amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 206 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 78 minuts de joc, Manuel Aunes Melchor semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Los golfos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Ginés Erloeta va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maiu Arizti de Los golfos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Arevalo Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Primo Sabater va estar a punt de posar per davant a Arevalo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Satur Espolla va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Arevalo va estar a punt d'empatar al 81 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Aniceto Grima que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicola Tolli.