Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arsénico (779012) - Aniells eleven (119909) » 617350545: T55/J7/VII

Liga 617350545 Información oficial sobre el partido 617350545 en Hattrick

03.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 7 / VII.122 (38158)

tigres blancos 2 Alineación oficial del equipo 'tigres blancos 2' en el partido 2 - 1 Real MiAno Balompié Alineación oficial del equipo 'Real MiAno Balompié' en el partido
Enrique Otero (6') 1 - 0
1 - 1 Mabrouk Souëdi (11')
Carles Bresolí (66') 2 - 1
tigres blancos 2 Alineación oficial del equipo 'tigres blancos 2' en el partido 2 - 1 Real MiAno Balompié Alineación oficial del equipo 'Real MiAno Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tigres blancos 2 Alineación oficial del equipo 'tigres blancos 2' en el partido 2 - 0 Real MiAno Balompié Alineación oficial del equipo 'Real MiAno Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tigres blancos 2

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Corria el minut 6 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Enrique Otero, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 els aficionats van embogir quan en Carles Bresolí va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de blancos.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fane Moşneag, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Enrique Otero va estar a punt d'avançar els locals al minut 48 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): blancos va estar a punt de posar-se per davant al minut 51 però Juan Marcos Igualada va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Real MiAno Balompié

Goles Goles

  • 162 Minuto 11 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 11, quan Mabrouk Souëdi va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Francisco Obando no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jimeno Las Heras Marín estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del blancos. La jugada d'estratègia del Balompié per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Manolo Castelo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús David Ibros de Balompié es va guanyar la targeta groga merescudament.