Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DiamantesLocos (311613) - C.D. Buscabrero (119531) » 617347715: T55/J13/VII

Liga 617347715 Información oficial sobre el partido 617347715 en Hattrick

17.03.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 13 / VII.71 (38107)

PoliAguadulceFC Alineación oficial del equipo 'PoliAguadulceFC' en el partido 4 - 3 C.D. Buscabrero Alineación oficial del equipo 'C.D. Buscabrero' en el partido
Juan Fernando Navío (3') 1 - 0
1 - 1 Ben Tayou (19')
1 - 2 Andrija Spasić (30')
Luis Eliot (34') 2 - 2
2 - 3 Vichi Zinsli (78')
胡 (Hu) 敦文 (Dunwen) (89') 3 - 3
Pablo Vuelvetoros (89') 4 - 3
PoliAguadulceFC Alineación oficial del equipo 'PoliAguadulceFC' en el partido 4 - 3 C.D. Buscabrero Alineación oficial del equipo 'C.D. Buscabrero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PoliAguadulceFC Alineación oficial del equipo 'PoliAguadulceFC' en el partido 0 - 3 C.D. Buscabrero Alineación oficial del equipo 'C.D. Buscabrero' en el partido
Tiene mucha potra 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PoliAguadulceFC

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del PoliAguadulceFC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Fernando Navío va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): PoliAguadulceFC va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Fernando Rioja, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Luis Eliot que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): PoliAguadulceFC sabia com jugar al contraatac, i al minut 89, 胡 (Hu) 敦文 (Dunwen) va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 3.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pablo Vuelvetoros de PoliAguadulceFC aconseguir un gol al minut 89 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): PoliAguadulceFC van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 7 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Raúl Maino no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Ibia de PoliAguadulceFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 胡 (Hu) 敦文 (Dunwen) de PoliAguadulceFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.D. Buscabrero

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ben Tayou per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Andrija Spasić quedar desmarcat i marcar per a Buscabrero al minut 30. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 106 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Vichi Zinsli va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 78, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Buscabrero, mentre ja celebrava el 2 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 6, en un 1 contra 1 amb el porter, però Dani Betoret va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Kavian Torkashvand des de l'esquerra.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 66, quan en Garth McKelvie va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Jochum Varkevisser quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dani Betoret, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Garth McKelvie de Buscabrero es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vichi Zinsli de Buscabrero es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.