Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alcontar (994781) - Thor Team (990061) » 617347558: T55/J2/VII

Liga 617347558 Información oficial sobre el partido 617347558 en Hattrick

30.12.2017 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 2 / VII.69 (38105)

Krajicek FC Alineación oficial del equipo 'Krajicek FC' en el partido 6 - 1 los pansa burras Alineación oficial del equipo 'los pansa burras' en el partido
0 - 1 Belkacem Youssfi (18')
Theo Rating (34') 1 - 1
Julio Claudio de la Paz (36') 2 - 1
Eulalio Montoya (40') 3 - 1
Theo Rating (42') 4 - 1
Diego Gargano (58') 5 - 1
Pedro Reales (80') 6 - 1
Krajicek FC Alineación oficial del equipo 'Krajicek FC' en el partido 6 - 1 los pansa burras Alineación oficial del equipo 'los pansa burras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Krajicek FC Alineación oficial del equipo 'Krajicek FC' en el partido 5 - 1 los pansa burras Alineación oficial del equipo 'los pansa burras' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krajicek FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Theo Rating va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Krajicek, al minut 34. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Julio Claudio de la Paz va donar a Krajicek un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Krajicek va augmentar la diferència quan Eulalio Montoya no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Krajicek va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Theo Rating progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Krajicek van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Diego Gargano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Krajicek va aconseguir el 6 - 1 quan Pedro Reales va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Krajicek a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miguel Zozaya va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roque Echeberría. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio Claudio de la Paz de Krajicek es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.

los pansa burras

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, Gotzon Lizarribar va pentinar un córner cap al segon pal que Belkacem Youssfi va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mihai Biriescu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): burras va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 50 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Segundo Autrán va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Manuel Herrero.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alexandru-Ionuţ Eni la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de burras havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.