Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unforgiven (1437207) - Real Madrid14 (1584473) » 617347467: T55/J7/VII

Liga 617347467 Información oficial sobre el partido 617347467 en Hattrick

03.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 7 / VII.67 (38103)

Viviendas FC Alineación oficial del equipo 'Viviendas FC' en el partido 0 - 3 garrido shore zona chinchi Alineación oficial del equipo 'garrido shore zona chinchi' en el partido
0 - 1 Ramón Piñel Ceballos (10')
0 - 2 Hodei Lobo Campos (20')
0 - 3 Ramón Piñel Ceballos (55')
Viviendas FC Alineación oficial del equipo 'Viviendas FC' en el partido 0 - 3 garrido shore zona chinchi Alineación oficial del equipo 'garrido shore zona chinchi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Viviendas FC Alineación oficial del equipo 'Viviendas FC' en el partido 0 - 9 garrido shore zona chinchi Alineación oficial del equipo 'garrido shore zona chinchi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viviendas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 33 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 33. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en José Iturrieta la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

garrido shore zona chinchi

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Hodei Lobo Campos va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ramón Piñel Ceballos, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Hodei Lobo Campos va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Ramón Piñel Ceballos de GSZC va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 55. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jaime Restrepo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Viviendas. La jugada d'estratègia del GSZC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gerhard Stotz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marcin Szymańczak al minut 35, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hodei Lobo Campos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Piñel Ceballos de GSZC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.