Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Springfield UE (1462666) - cultubarça (779589) » 617344726: T55/J8/VII

Liga 617344726 Información oficial sobre el partido 617344726 en Hattrick

10.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 8 / VII.18 (38054)

Springfield UE Alineación oficial del equipo 'Springfield UE' en el partido 5 - 4 Los Kakatongo Alineación oficial del equipo 'Los Kakatongo' en el partido
0 - 1 Can Kunter (3')
Sergio López-Mingo (25') 1 - 1
1 - 2 Gabriel Vegas (36')
Paco Rodríguez (37') 2 - 2
Sergio López-Mingo (59') 3 - 2
Iván Fernán-Gil (64') 4 - 2
4 - 3 Wojciech Haponiuk (65')
Fructuoso Varo (70') 5 - 3
5 - 4 Rusmin Kumer (77')
Springfield UE Alineación oficial del equipo 'Springfield UE' en el partido 5 - 4 Los Kakatongo Alineación oficial del equipo 'Los Kakatongo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Springfield UE Alineación oficial del equipo 'Springfield UE' en el partido 6 - 2 Los Kakatongo Alineación oficial del equipo 'Los Kakatongo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Springfield UE

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el Springfield va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sergio López-Mingo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Springfield s'esgargamellaven dempeus per esperonar Paco Rodríguez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 37 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Juan Rovere va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Springfield, Sergio López-Mingo, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Iván Fernán-Gil, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Fructuoso Varo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Iván Fernán-Gil va estar a punt d'empatar per a Springfield quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Josep Maria Baltrons va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Adrià Astals de Springfield va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los Kakatongo

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kakatongo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Can Kunter va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador de Kakatongo Gabriel Vegas va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 36 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 65, el jugador visitant Wojciech Haponiuk va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Kakatongo van mostrar una bona compenetració quan al minut 77 van reduir diferències a 5 - 4 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Rusmin Kumer va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Filemón Puerta, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Filemón Puerta va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 54, quan en Rusmin Kumer va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.