Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSI Carlet (1416255) - COIN (310930) » 617343550: T55/J8/VI

Liga 617343550 Información oficial sobre el partido 617343550 en Hattrick

10.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 8 / VI.1021 (15339)

CSI Carlet Alineación oficial del equipo 'CSI Carlet' en el partido 1 - 5 astorialg Alineación oficial del equipo 'astorialg' en el partido
0 - 1 Michaël Chappaz (2')
0 - 2 Adrià Sastrada (3')
0 - 3 Adrià Sastrada (6')
Hugo Hübers (64') 1 - 3
1 - 4 Ciprian Dincă (71')
1 - 5 Eduardo Noboa (85')
CSI Carlet Alineación oficial del equipo 'CSI Carlet' en el partido 1 - 5 astorialg Alineación oficial del equipo 'astorialg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CSI Carlet Alineación oficial del equipo 'CSI Carlet' en el partido 0 - 5 astorialg Alineación oficial del equipo 'astorialg' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSI Carlet

Goles Goles

  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): El porter de Carlet va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Hugo Hübers va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Carlet va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rodrigo Urtiaga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Carlet, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Ivan Mir va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Martín Domínguez quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

astorialg

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a astorialg prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Michaël Chappaz.
  • 181 Minuto 3 (Gol por el centro): Adrià Sastrada de astorialg va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 3. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Raphaël Fabien estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Adrià Sastrada va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 3 al minut 6.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ciprian Dincă va augmentar l'avantatge de astorialg a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, un xut de Eduardo Noboa des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Vítor Brandão Cordeiro va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 9, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ciprian Dincă va enviar un xut des de 40 metres al minut 17, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Adrià Sastrada, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Adrià Sastrada va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, el astorialg va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vítor Brandão Cordeiro s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vítor Brandão Cordeiro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Adrià Sastrada va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.