Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LAS 40 EN BASTOS (1596573) - Walls FC (1455710) » 617339350: T55/J8/VI

Liga 617339350 Información oficial sobre el partido 617339350 en Hattrick

10.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 8 / VI.946 (15264)

Olyboys FC Alineación oficial del equipo 'Olyboys FC' en el partido 0 - 2 Walls FC Alineación oficial del equipo 'Walls FC' en el partido
0 - 1 Noel Nereira (25')
0 - 2 郑 (Zheng) 景康 (Jingkang) (77')
Olyboys FC Alineación oficial del equipo 'Olyboys FC' en el partido 0 - 2 Walls FC Alineación oficial del equipo 'Walls FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olyboys FC Alineación oficial del equipo 'Olyboys FC' en el partido 0 - 1 Walls FC Alineación oficial del equipo 'Walls FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olyboys FC

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Olyboys va estar a punt de marcar quan Vicenzo do Carril va fer una passada impressionant a Levente Berár, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Andre Wildenauer quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Olyboys van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Clair Bloodworth va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Olyboys, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Levente Berár va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 63 minuts, el Olyboys va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gerard Viñas va entorpir al marcador d'en Pierre-Olivier Bardin per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Pierre-Olivier Bardin de Olyboys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Walls FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 25 (Gol de penalti): En Noel Nereira va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 25. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, un xut de 郑 (Zheng) 景康 (Jingkang) des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Lennaert Bloem, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Lennaert Bloem va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): Juan Carlos Roldán va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Noel Nereira que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Maciej Rochowiak de Walls va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 72 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Luis Vázquez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lennaert Bloem de Walls va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.