Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Molló (1366124) - Condemor, F.C. (988605) » 617338186: T55/J11/VI

Liga 617338186 Información oficial sobre el partido 617338186 en Hattrick

03.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 11 / VI.925 (15243)

Sporting Xaló Alineación oficial del equipo 'Sporting Xaló' en el partido 1 - 4 Condemor, F.C. Alineación oficial del equipo 'Condemor, F.C.' en el partido
0 - 1 Dimitri Snooijink (35')
0 - 2 Dimitri Snooijink (62')
0 - 3 Dimitri Snooijink (66')
Theo Voet (81') 1 - 3
1 - 4 Mircea Şchiau (86')
Sporting Xaló Alineación oficial del equipo 'Sporting Xaló' en el partido 1 - 4 Condemor, F.C. Alineación oficial del equipo 'Condemor, F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Xaló Alineación oficial del equipo 'Sporting Xaló' en el partido 0 - 4 Condemor, F.C. Alineación oficial del equipo 'Condemor, F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Xaló

Goles Goles

  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): Marián Romanský de Sporting va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Theo Voet que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Niklas Gyllenell, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 49 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Casiano Amill, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Sporting sortien al contraatac. La falta llançada per Casiano Amill va sortir força alta sense massa perill.

Condemor, F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Dimitri Snooijink va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Passaven 62 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Dimitri Snooijink va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 66 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 66 pels visitants. En Dimitri Snooijink va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): En Zsombor Eke entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Condemor,, un peu providencial d'en Mircea Şchiau va situar el 1-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Condemor, que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Guntars Špehtermans, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Mircea Şchiau va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 Flavius Hadade va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Zsombor Eke, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.