Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.Cerrito de Futbol (1598485) - Sagrera City FC (1581766) » 617336983: T55/J4/VI

Liga 617336983 Información oficial sobre el partido 617336983 en Hattrick

13.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 4 / VI.904 (15222)

C.Cerrito de Futbol Alineación oficial del equipo 'C.Cerrito de Futbol' en el partido 2 - 0 Sagrera City FC Alineación oficial del equipo 'Sagrera City FC' en el partido
Olli Marsmann (16') 1 - 0
Marco Zoletto (60') 2 - 0
C.Cerrito de Futbol Alineación oficial del equipo 'C.Cerrito de Futbol' en el partido 2 - 0 Sagrera City FC Alineación oficial del equipo 'Sagrera City FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
C.Cerrito de Futbol Alineación oficial del equipo 'C.Cerrito de Futbol' en el partido 7 - 0 Sagrera City FC Alineación oficial del equipo 'Sagrera City FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.Cerrito de Futbol

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): C.Cerrito, atacant per l'esquerra al minut 16, va aprofitar el magnífic llançament de Olli Marsmann per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marco Zoletto va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 33 (Ocasión evento especial): Laurids Haagensen va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 33, però no s'esperava que en Carlos Manuel Basualdo, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Marco Zoletto, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Thomas Schade de C.Cerrito va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Olli Marsmann de C.Cerrito gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Bolesław Stelmaszek es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Marco Zoletto gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vakaris Kalčekovas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Johann Koneth gairebé va marcar per a C.Cerrito des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 289 Minuto 72 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Laurids Haagensen per la seva rapidesa. Al minut 72 va intentar marxar per velocitat d'en Carlos Manuel Basualdo, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Sagrera City FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Radovan Jeleček de Sagrera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toni Arciozzi de Sagrera es va guanyar la targeta groga merescudament.