Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brico CF (1338800) - FC Pedrolona (988391) » 617334718: T55/J12/VI

Liga 617334718 Información oficial sobre el partido 617334718 en Hattrick

10.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 12 / VI.863 (15181)

Brico CF Alineación oficial del equipo 'Brico CF' en el partido 3 - 1 F.C. Masde Alineación oficial del equipo 'F.C. Masde' en el partido
Joel Sasplugas (32') 1 - 0
1 - 1 José María Gómez (53')
Masoud Bin-Ghadayer (75') 2 - 1
Joel Sasplugas (81') 3 - 1
Brico CF Alineación oficial del equipo 'Brico CF' en el partido 3 - 1 F.C. Masde Alineación oficial del equipo 'F.C. Masde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Brico CF Alineación oficial del equipo 'Brico CF' en el partido 2 - 2 F.C. Masde Alineación oficial del equipo 'F.C. Masde' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,3 % 32,0 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brico CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joel Sasplugas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats van embogir quan en Masoud Bin-Ghadayer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Brico.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Alejandro Araluce el va rematar Joel Sasplugas amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Brico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandro Araluce va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Alejandro Araluce va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Brico.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pepe Miguez de Castro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Sergio Lagares gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Amaury Galy va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Simeón Graell va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Brico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Araluce de Brico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Masde

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Masde. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que José María Gómez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Masde va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Raksa Hongkajorn va quedar-se sol davant el porter Klaus Bylburg, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Richard Mikušák s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.