Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Racing Vilassar (123282) - CD Ourense 2 (1582614) » 617333406: T55/J6/VI

Liga 617333406 Información oficial sobre el partido 617333406 en Hattrick

27.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 6 / VI.840 (15158)

Luitjas Celtic Alineación oficial del equipo 'Luitjas Celtic' en el partido 1 - 6 Luigi's Acción Social Alineación oficial del equipo 'Luigi's Acción Social' en el partido
0 - 1 Jose Ulloa (5')
0 - 2 Emil Hloch (6')
0 - 3 Nguyễn Đăng Trình (21')
Satur Montero (50') 1 - 3
1 - 4 Olaf Bertold Freienohl (64')
1 - 5 Olaf Bertold Freienohl (78')
1 - 6 Emil Hloch (86')
Luitjas Celtic Alineación oficial del equipo 'Luitjas Celtic' en el partido 1 - 6 Luigi's Acción Social Alineación oficial del equipo 'Luigi's Acción Social' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Luitjas Celtic Alineación oficial del equipo 'Luitjas Celtic' en el partido 1 - 3 Luigi's Acción Social Alineación oficial del equipo 'Luigi's Acción Social' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,3 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luitjas Celtic

Goles Goles

  • 101 Minuto 50 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Satur Montero trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Luitjas va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jorge Risso va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Alessandro Bellico de Luitjas es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 85, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 219 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Alessandro Bellico va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Gabriel López, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Luigi's Acción Social

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Luigi's AS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jose Ulloa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Jose Ulloa estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Emil Hloch va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 6.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Luigi's AS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Nguyễn Đăng Trình va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Olaf Bertold Freienohl de Luigi's AS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 64 de partit.
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Abbas Abdallah sempre és una garantia. Al minut 78, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Olaf Bertold Freienohl marcar el 1 - 5 per al Luigi's AS.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Emil Hloch, que va ser qui va marcar 1 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Luigi's AS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Olaf Bertold Freienohl va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mohammad El-Rifa'i va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olaf Bertold Freienohl de Luigi's AS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.