Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

** GARPLANT TEAM ** (435069) - Risasborg (315582) » 617331642: T55/J13/VI

Liga 617331642 Información oficial sobre el partido 617331642 en Hattrick

17.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 13 / VI.808 (15126)

King Goblin Alineación oficial del equipo 'King Goblin' en el partido 3 - 0 Risasborg Alineación oficial del equipo 'Risasborg' en el partido
Teemu Helimäki (39') 1 - 0
Paulo César Nef (44') 2 - 0
Mathias Kahmann (86') 3 - 0
King Goblin Alineación oficial del equipo 'King Goblin' en el partido 3 - 0 Risasborg Alineación oficial del equipo 'Risasborg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
King Goblin Alineación oficial del equipo 'King Goblin' en el partido 2 - 0 Risasborg Alineación oficial del equipo 'Risasborg' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

King Goblin

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Teemu Helimäki va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de KG.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Paulo César Nef va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 44 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Mathias Kahmann va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Pablo Clement marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Carlos Horaicoechea que va xutar a fora per molt poc.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Teemu Helimäki! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Paulo César Nef gairebé va marcar per a KG des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Mathias Kahmann de KG gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yiorgis Skatzos de KG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Harel Nagar de KG va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Risasborg

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Risasborg, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Fernando Revilla va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francesc d'Assís Benages ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 206 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 41, tothom va saber perquè en Koldo Juanto era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Risasborg, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Marcos Ramos García va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.