Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Gava (795396) - FC Valdebebas (1602062) » 617330474: T55/J1/VI

Liga 617330474 Información oficial sobre el partido 617330474 en Hattrick

23.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 1 / VI.788 (15106)

C.F. Gava Alineación oficial del equipo 'C.F. Gava' en el partido 3 - 0 FC Darko Pancev Alineación oficial del equipo 'FC Darko Pancev' en el partido
Sebastian Chioseaua (7') 1 - 0
Dan Witcher (35') 2 - 0
Jajá Tuga (37') 3 - 0
C.F. Gava Alineación oficial del equipo 'C.F. Gava' en el partido 3 - 0 FC Darko Pancev Alineación oficial del equipo 'FC Darko Pancev' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Gava Alineación oficial del equipo 'C.F. Gava' en el partido 2 - 1 FC Darko Pancev Alineación oficial del equipo 'FC Darko Pancev' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Gava

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Sebastian Chioseaua de Gava, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jajá Tuga és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Dan Witcher perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jajá Tuga rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ibán Landín, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 10 quan Assi Mizrachi de Gava gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marinică Urdă al minut 51 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dan Witcher va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC Darko Pancev

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Bohumil Kierberg va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 39, quan un error defensiu va deixar László Kocsis completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Eustaquio Pacreu va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Uğurcan Alabalik no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Solana de Pancev va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Elias Saalburg de Pancev va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.