Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vaya bull team (309523) - team logu (120871) » 617326373: T55/J12/VI

Liga 617326373 Información oficial sobre el partido 617326373 en Hattrick

10.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 12 / VI.714 (15032)

vaya bull team Alineación oficial del equipo 'vaya bull team' en el partido 2 - 0 Team la vinya Alineación oficial del equipo 'Team la vinya' en el partido
Diego Meléndez (31') 1 - 0
Jordi Ramon Guàrdia (62') 2 - 0
vaya bull team Alineación oficial del equipo 'vaya bull team' en el partido 2 - 0 Team la vinya Alineación oficial del equipo 'Team la vinya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vaya bull team Alineación oficial del equipo 'vaya bull team' en el partido 0 - 1 Team la vinya Alineación oficial del equipo 'Team la vinya' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vaya bull team

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): El porter de vaya va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Diego Meléndez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jordi Ramon Guàrdia va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 12 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de vaya van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 12 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Diego Meléndez, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jordi Ramon Guàrdia va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 82. En Pepe Soroa va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El vaya va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Alejandro Ginoves va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Team la vinya

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Ramón Carnero va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Óscar Aguas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de vinya va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ramón Carnero, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Daniel Pedraza quasi redueix la diferència al marcador al minut 84, però una gran estirada d'en Óscar Aguas va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ramón Carnero va entorpir al marcador d'en Roberto Villa Calzadilla per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.