Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peñismar (1586961) - Steelwood (994748) » 617320753: T55/J7/VI

Liga 617320753 Información oficial sobre el partido 617320753 en Hattrick

03.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 7 / VI.614 (14932)

Sevilla Linces Alineación oficial del equipo 'Sevilla Linces' en el partido 0 - 2 Steelwood Alineación oficial del equipo 'Steelwood' en el partido
0 - 1 José Ramón Vergara (22')
0 - 2 Tomàs Fortet (75')
Sevilla Linces Alineación oficial del equipo 'Sevilla Linces' en el partido 0 - 2 Steelwood Alineación oficial del equipo 'Steelwood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sevilla Linces Alineación oficial del equipo 'Sevilla Linces' en el partido 1 - 0 Steelwood Alineación oficial del equipo 'Steelwood' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevilla Linces

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jorge Ibarrola estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Sergi Terrés, als 5 minuts, va fallar per ben poc.
  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Sergi Terrés tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Jorge Ibarrola va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Linces va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 84 que Felipe Pérez Cerro no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Zaldierna.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41, Koldo Galicia de Linces va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Steelwood

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en José Ramón Vergara de Steelwood va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Tomàs Fortet va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Steelwood.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 85, un contraatac del Steelwood no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en José María Cea perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.