Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo de Gregor C.F. (491322) - Rangers Roios (776294) » 617316012: T55/J11/VI

Liga 617316012 Información oficial sobre el partido 617316012 en Hattrick

03.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 11 / VI.529 (14847)

Recreativo de Gregor C.F. Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Gregor C.F.' en el partido 0 - 1 Rangers Roios Alineación oficial del equipo 'Rangers Roios' en el partido
0 - 1 Fernando Ariza (86')
Recreativo de Gregor C.F. Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Gregor C.F.' en el partido 0 - 1 Rangers Roios Alineación oficial del equipo 'Rangers Roios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Recreativo de Gregor C.F. Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Gregor C.F.' en el partido 1 - 1 Rangers Roios Alineación oficial del equipo 'Rangers Roios' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,9 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo de Gregor C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pere Miquel de Castellarnau va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Radwan Nahle de Recreativo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Gossa de Recreativo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Uno Kärrhult de Recreativo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rangers Roios

Goles Goles

  • 105 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 86, 王 (Wang) 安宁 (Anning) va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Fernando Ariza que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Sebastian Jurchescu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Francesc Llop, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 59 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Livius Gheţe quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rangers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Casiano Lizarazu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 88 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.