Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Reserva FC (1370296) - Hakimi FC (492578) » 617315334: T55/J10/VI

Liga 617315334 Información oficial sobre el partido 617315334 en Hattrick

24.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 10 / VI.517 (14835)

La Reserva FC Alineación oficial del equipo 'La Reserva FC' en el partido 3 - 1 Xixón Ruedas FC Alineación oficial del equipo 'Xixón Ruedas FC' en el partido
Andrzej Tuliszka (22') 1 - 0
Lucas Izar (32') 2 - 0
2 - 1 Txabi Eskartza (38')
Lucian Pătrănescu (80') 3 - 1
La Reserva FC Alineación oficial del equipo 'La Reserva FC' en el partido 3 - 1 Xixón Ruedas FC Alineación oficial del equipo 'Xixón Ruedas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Reserva FC Alineación oficial del equipo 'La Reserva FC' en el partido 0 - 1 Xixón Ruedas FC Alineación oficial del equipo 'Xixón Ruedas FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Reserva FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Andrzej Tuliszka va donar a Reserva un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Lucas Izar va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Reserva i marcant el 2 - 0.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Lucian Pătrănescu va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a Reserva.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Laurin Owstien va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lucas Izar per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manolo Ramos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Shapour Baghban Shaker va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Reserva que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Leon Dobersztyn va rematar alt.

Xixón Ruedas FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Ruedas va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Txabi Eskartza va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Borja Cuenca quasi marca en una jugada assajada de córner que Tankut Yalçın havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Ruedas van seguir progressant per la banda dreta. Francesco Godena va tenir la seva oportunitat al minut 34, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Txabi Eskartza quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gustavo Sgrazzutti va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Diego Ganca va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 260 Minuto 55 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Francesco Godena, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Cornelius Rohleder per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 79, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Ganca de Ruedas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.