Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Farlasa (1435797) - Mustang Nismo (48684) » 617313868: T55/J8/VI

Liga 617313868 Información oficial sobre el partido 617313868 en Hattrick

10.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 8 / VI.491 (14809)

Farlasa Alineación oficial del equipo 'Farlasa' en el partido 1 - 3 Mustang Nismo Alineación oficial del equipo 'Mustang Nismo' en el partido
Luis Rivero (15') 1 - 0
1 - 1 Pedro Ignacio Ubierna (28')
1 - 2 Alberto Cabes (87')
1 - 3 Iván Posadas (88')
Farlasa Alineación oficial del equipo 'Farlasa' en el partido 1 - 3 Mustang Nismo Alineación oficial del equipo 'Mustang Nismo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Farlasa Alineación oficial del equipo 'Farlasa' en el partido 1 - 5 Mustang Nismo Alineación oficial del equipo 'Mustang Nismo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Farlasa

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Luis Rivero ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Farlasa es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Rivero per poc que no incrementa el marcador al minut 19. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alejandro Capdevila va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Claudiu Gurzu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Farlasa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Daniel Bistolfi va entorpir al marcador d'en Luis Rivero per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Val de Farlasa es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Claudiu Gurzu de Farlasa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mustang Nismo

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 28 minuts Pedro Ignacio Ubierna va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Farlasa. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alberto Cabes la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MN es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 87.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Iván Posadas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Pedro Ignacio Ubierna va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Iván Posadas va estar a punt de posar per davant a MN amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rene Vogt von Ammerthal va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Iván Posadas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Josep Enric Casanovas després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rene Vogt von Ammerthal va poder desviar-lo a córner.