Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Royal Inmundicia Society Team (313638) - Javidodi Club Fútbol (435392) » 617310388: T55/J5/VI

Liga 617310388 Información oficial sobre el partido 617310388 en Hattrick

20.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / VI.429 (14747)

The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido 2 - 2 Real Javidodi club Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Javidodi club Futbol ' en el partido
0 - 1 Uriel Sabates (58')
Ile Jakimoski (75') 1 - 1
1 - 2 Uriel Sabates (80')
Ernesto Alija (86') 2 - 2
The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido 2 - 2 Real Javidodi club Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Javidodi club Futbol ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido 6 - 0 Real Javidodi club Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Javidodi club Futbol ' en el partido
Es un cenizo 6.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Royal Inmundicia Society Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Inmundicia aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Ile Jakimoski va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Inmundicia s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ernesto Alija que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 86 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Inmundicia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ile Jakimoski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ernesto Alija! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 83 minuts, en Raúl Valda del Amo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ernesto Alija va entorpir al marcador d'en Tomasz Pilaszek per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Real Javidodi club Futbol

Goles Goles

  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, el RJCF va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Uriel Sabates, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Manuel Santa Cruz el va rematar Uriel Sabates amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip RJCF Seran Inclán quasi marca al minut 31 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en José Negrón l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Mario Anelli va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Manuel Santa Cruz, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del RJCF que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Uriel Sabates, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 219 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Uriel Sabates va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Manuel Santa Cruz, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Uriel Sabates quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hans Jörg, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, un refús desafortunat de Hans Jörg, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però El Sayed Hamdy no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a István Bognár de RJCF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.