Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sultans C.F. (801580) - Los Profetas For Ever (795906) » 617305881: T55/J13/VI

Liga 617305881 Información oficial sobre el partido 617305881 en Hattrick

17.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 13 / VI.348 (14666)

Sultans C.F. Alineación oficial del equipo 'Sultans C.F.' en el partido 1 - 1 PATROCLO Alineación oficial del equipo 'PATROCLO' en el partido
José Luis Nava (26') 1 - 0
1 - 1 Nico Lauerer (87')
Sultans C.F. Alineación oficial del equipo 'Sultans C.F.' en el partido 1 - 1 PATROCLO Alineación oficial del equipo 'PATROCLO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sultans C.F. Alineación oficial del equipo 'Sultans C.F.' en el partido 2 - 1 PATROCLO Alineación oficial del equipo 'PATROCLO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,5 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sultans C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Sultans s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en José Luis Nava per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sultans va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Oliván, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Kjetil Lilletvedt va intentar anar-se'n per velocitat al minut 58 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michal Varmuža de Sultans la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

PATROCLO

Goles Goles

  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 87 minuts Nico Lauerer va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Aldo Álvares, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PATROCLO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bastien Dumarey, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): PATROCLO va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gian Piero Barbagli que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 206 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Paolo Scheifele que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 219 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Gian Piero Barbagli va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Artis Apsītis, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.