Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desesperao (125731) - F. C. Futvoleros. (48381) » 617303394: T55/J7/VI

Liga 617303394 Información oficial sobre el partido 617303394 en Hattrick

03.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 7 / VI.304 (14622)

Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 5 - 1 FUTVOLEROS EL RETORNO Alineación oficial del equipo 'FUTVOLEROS EL RETORNO' en el partido
0 - 1 Serge Fuego (38')
Rafael Almanzor (41') 1 - 1
Raffi Wunderlin (63') 2 - 1
Rafael Almanzor (68') 3 - 1
Heitor Camposancos (71') 4 - 1
Heitor Camposancos (74') 5 - 1
Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 5 - 1 FUTVOLEROS EL RETORNO Alineación oficial del equipo 'FUTVOLEROS EL RETORNO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 3 - 0 FUTVOLEROS EL RETORNO Alineación oficial del equipo 'FUTVOLEROS EL RETORNO' en el partido
Tiene suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desesperao

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Rafael Almanzor va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Desesperao empatava el partit, 1 a 1, al minut 41.
  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 63 en Royston Nichas va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Raffi Wunderlin podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 1 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Desesperao va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rafael Almanzor va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Heitor Camposancos va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Desesperao pel centre va donar un gran resultat: el gol de Heitor Camposancos va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Desesperao per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Royston Nichas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Royston Nichas va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en José Yebra, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Ildefonso Ascarrunz del Desesperao ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Ştefan Bercheşan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Desesperao se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pontus Hindrén al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ştefan Bercheşan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ildefonso Ascarrunz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Ştefan Bercheşan de Desesperao va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FUTVOLEROS EL RETORNO

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): El jugador Serge Fuego de FUTVOLERO es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El FUTVOLERO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Jean-François Kergoat va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Friðrik Hafþórsson va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Enrique Oviedo Díaz, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Friðrik Hafþórsson de FUTVOLERO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.