Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. latropa (491014) - CF Pilans (1430864) » 617300789: T55/J14/VI

Liga 617300789 Información oficial sobre el partido 617300789 en Hattrick

24.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 14 / VI.257 (14575)

F.C. latropa Alineación oficial del equipo 'F.C. latropa' en el partido 3 - 0 Posible Linares II Alineación oficial del equipo 'Posible Linares II' en el partido
Tamir Waddah (4') 1 - 0
Uku Pärn (75') 2 - 0
César Cabo (84') 3 - 0
F.C. latropa Alineación oficial del equipo 'F.C. latropa' en el partido 3 - 0 Posible Linares II Alineación oficial del equipo 'Posible Linares II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. latropa Alineación oficial del equipo 'F.C. latropa' en el partido 3 - 1 Posible Linares II Alineación oficial del equipo 'Posible Linares II' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. latropa

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tamir Waddah de latropa va fer un bon esprint per escapar-se de Yannick Blake i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): latropa va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Uku Pärn va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, latropa va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de César Cabo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Isaías Gortari es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Isaías Gortari gairebé va marcar per a latropa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de latropa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mario Lerín va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Honorio de Prada hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Isaías Gortari havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tamir Waddah.

Posible Linares II

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Chimo Dolara al minut 7 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jesús Alfredo Martínez de Garro va marxar de César Cabo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Posible van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Leonel Aitanu va fer al minut 77 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jesús Alfredo Martínez de Garro, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yannick Blake de Posible va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.