Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MIS PRINCESITAS Y YO (1602119) - Locomotronix F.C (435476) » 617299725: T55/J14/VI

Liga 617299725 Información oficial sobre el partido 617299725 en Hattrick

24.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 14 / VI.238 (14556)

bajistas F.C. Alineación oficial del equipo 'bajistas F.C.' en el partido 1 - 1 Miki team Alineación oficial del equipo 'Miki team' en el partido
0 - 1 Oliver Hülsthorst (29')
Sergio Agraït (55') 1 - 1
bajistas F.C. Alineación oficial del equipo 'bajistas F.C.' en el partido 1 - 1 Miki team Alineación oficial del equipo 'Miki team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bajistas F.C. Alineación oficial del equipo 'bajistas F.C.' en el partido 2 - 0 Miki team Alineación oficial del equipo 'Miki team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bajistas F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 55 i semblava que bajistas desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Sergio Agraït va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): bajistas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nicolás Feria va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sitiveni Martyn.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fryderyk Tłustochowicz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 84 (Ocasión de falta): Amb 84 minuts disputats, Luis Dohmeyer gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Sitiveni Martyn va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Miki team

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Oliver Hülsthorst de Miki va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stanislav Tirpák que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wolff Rodheim de Miki va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.