Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Racing Club de Santander (1371298) - Porriñolandia F.C. (988514) » 617291063: T55/J4/VI

Liga 617291063 Información oficial sobre el partido 617291063 en Hattrick

13.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 4 / VI.84 (14402)

RacingFe Alineación oficial del equipo 'RacingFe' en el partido 1 - 3 Porriñolandia F.C. Alineación oficial del equipo 'Porriñolandia F.C.' en el partido
0 - 1 Alfredo Estébanez (3')
0 - 2 Will Cummings (67')
Alfred Langenbach (68') 1 - 2
1 - 3 Veit Grottian (70')
RacingFe Alineación oficial del equipo 'RacingFe' en el partido 1 - 3 Porriñolandia F.C. Alineación oficial del equipo 'Porriñolandia F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RacingFe Alineación oficial del equipo 'RacingFe' en el partido 4 - 1 Porriñolandia F.C. Alineación oficial del equipo 'Porriñolandia F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RacingFe

Goles Goles

  • 104 Minuto 68 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Alfred Langenbach va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a RacingFe: 1 a 2 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El RacingFe va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Phillipp Greiz la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Phillipp Greiz hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Porriñolandia F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Porriñolandia es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alfredo Estébanez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Porriñolandia van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Will Cummings va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del Porriñolandia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Veit Grottian, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jens Wouden, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jens Wouden va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Veit Grottian va entorpir al marcador d'en Will Cummings per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Porriñolandia van sortir al contraatac al minut 64, però Alfredo Inclán va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.