Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Garrafone (1590294) - Moja Town Thunder (1461262) » 617287624: T55/J12/VI

Liga 617287624 Información oficial sobre el partido 617287624 en Hattrick

10.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 12 / VI.22 (14340)

F.C Garrafone Alineación oficial del equipo 'F.C Garrafone' en el partido 1 - 2 Moja Town Thunder Alineación oficial del equipo 'Moja Town Thunder' en el partido
Bengt-Åke Rönnhall (36') 1 - 0
1 - 1 Héctor Méndez Blasco (37')
1 - 2 Héctor Méndez Blasco (39')
F.C Garrafone Alineación oficial del equipo 'F.C Garrafone' en el partido 1 - 2 Moja Town Thunder Alineación oficial del equipo 'Moja Town Thunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Garrafone Alineación oficial del equipo 'F.C Garrafone' en el partido 2 - 1 Moja Town Thunder Alineación oficial del equipo 'Moja Town Thunder' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,8 % 9,3 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Garrafone

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Garrafone va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Bengt-Åke Rönnhall va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Garrafone van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 55, però Anders Solhaug va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Garrafone va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gustavo Adolfo Salgado la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anders Solhaug de Garrafone va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Moja Town Thunder

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Als 37 minuts de partit, Héctor Méndez Blasco de Moja va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Héctor Méndez Blasco es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Julio Posadas va estar a punt de posar per davant a Moja amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tayfun Odman va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Emilio Clemente, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Emilio Clemente va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): José Gentilio, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 63 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Moja va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Emilio Clemente quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Saber Tamer Al-Qarwashy de Moja va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.