Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Mosca Cojonera (1414863) - SON GÜELLS (1432705) » 617286304: T55/J4/V

Liga 617286304 Información oficial sobre el partido 617286304 en Hattrick

13.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 4 / V.255 (5770)

La Mosca Cojonera Alineación oficial del equipo 'La Mosca Cojonera' en el partido 0 - 1 SON GÜELLS Alineación oficial del equipo 'SON GÜELLS' en el partido
0 - 1 Adikas Girdžiunas (32')
La Mosca Cojonera Alineación oficial del equipo 'La Mosca Cojonera' en el partido 0 - 1 SON GÜELLS Alineación oficial del equipo 'SON GÜELLS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Mosca Cojonera Alineación oficial del equipo 'La Mosca Cojonera' en el partido 2 - 0 SON GÜELLS Alineación oficial del equipo 'SON GÜELLS' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Mosca Cojonera

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Hami Hashempour va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cojonera se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Marco Cleopazzo de Cojonera va intentar batre la porteria rival al minut 44 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 el Cojonera va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dámaso Mouriz no va estar gens encertat.
  • 239 Minuto 87 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Roman Lomtatidze va ridiculitzar a en Yunis Al-Gorafi amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

SON GÜELLS

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 32 i semblava que GÜELLS desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Adikas Girdžiunas va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Seran Nadal, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 34 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. GÜELLS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Inocêncio Hermenegildo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Vincent Christol va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adikas Girdžiunas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Seran Nadal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): GÜELLS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Yunis Al-Gorafi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Seran Nadal de GÜELLS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Seran Nadal de GÜELLS per doble groga al minut 72.