Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D Níjar (774754) - C.E. Montmeló (1420570) » 617285834: T55/J13/V

Liga 617285834 Información oficial sobre el partido 617285834 en Hattrick

17.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 13 / V.246 (5761)

U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido 0 - 0 Real Chinfonetas Alineación oficial del equipo 'Real Chinfonetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido 2 - 0 Real Chinfonetas Alineación oficial del equipo 'Real Chinfonetas' en el partido
Tiene mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D Níjar

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Amb 17 minuts disputats, David Quiñones del Real gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Shuki Kolesnik va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Níjar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Wojciech Czosnyka en un 1 contra 1 amb el porter Shuki Kolesnik, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antwan Phifer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Antwan Phifer que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aketx Arozbide va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Shuki Kolesnik va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bahrudin Rizvanbegović es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Chinfonetas

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Chinfonetas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manolo Mughini va desviar el xut final de Lucian Ianoş després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Chinfonetas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Raúl Manrique Rojas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chinfonetas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Canuto da Piuca va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Musolino de Chinfonetas es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.