Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia Mandalore (1598801) - FC Santanyi (777227) » 617284425: T55/J11/V

Liga 617284425 Información oficial sobre el partido 617284425 en Hattrick

03.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 11 / V.221 (5734)

Borussia Mandalore Alineación oficial del equipo 'Borussia Mandalore' en el partido 2 - 1 Real Cifontino Alineación oficial del equipo 'Real Cifontino' en el partido
0 - 1 Sten Thyge (68')
Servando Martínez Marín (70') 1 - 1
Miguel De la Maza (82') 2 - 1
Borussia Mandalore Alineación oficial del equipo 'Borussia Mandalore' en el partido 2 - 1 Real Cifontino Alineación oficial del equipo 'Real Cifontino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Borussia Mandalore Alineación oficial del equipo 'Borussia Mandalore' en el partido 2 - 0 Real Cifontino Alineación oficial del equipo 'Real Cifontino' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Mandalore

Goles Goles

  • 107 Minuto 70 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mandalore, gràcies a les conegudes canonades d'en Servando Martínez Marín, va situar el 1 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Miguel De la Maza de Mandalore aconseguir un gol al minut 82 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Hristo Radenkov del Mandalore ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hristo Radenkov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Jaime Rivero Sanchez de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 51 per blocar una centrada d'en Aridane Laguna va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mandalore.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jaime Rivero Sanchez va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Erik Čolaković va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Servando Martínez Marín de Mandalore va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Cifontino

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): António Pereira estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sten Thyge va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en António Pereira, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Sten Thyge va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kendrick Schirdewahn de Cifontino amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.