Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vetor de Granada (1595360) - Barcelona ē (1337993) » 617283258: T55/J13/V

Liga 617283258 Información oficial sobre el partido 617283258 en Hattrick

17.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 13 / V.200 (5713)

FJRM COACH Alineación oficial del equipo 'FJRM COACH' en el partido 3 - 0 Bosc fosc h.c. Alineación oficial del equipo 'Bosc fosc h.c.' en el partido
Gian-Reto Bossart (15') 1 - 0
José Tejada (65') 2 - 0
José Tejada (72') 3 - 0
FJRM COACH Alineación oficial del equipo 'FJRM COACH' en el partido 3 - 0 Bosc fosc h.c. Alineación oficial del equipo 'Bosc fosc h.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FJRM COACH Alineación oficial del equipo 'FJRM COACH' en el partido 2 - 0 Bosc fosc h.c. Alineación oficial del equipo 'Bosc fosc h.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FJRM COACH

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gian-Reto Bossart ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, COACH es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): COACH va obtenir un penal al minut 65, que va llançar a la perfecció José Tejada. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 140 Minuto 72 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el COACH va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en José Tejada aconseguint el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en George Huzu va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en József Vincze rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del COACH van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en David Tilló, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El COACH ho intentava per la dreta per mitjà de George Huzu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en József Vincze.

Bosc fosc h.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): El Bosc va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Beppino Filoni la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Robert Idzik quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Giorgio Bozza completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Dabid Esnarritzaga va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Andrzej Krychowiak.