Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCSKING (1421844) - Blue Newcastle (796221) » 617278765: T55/J10/V

Liga 617278765 Información oficial sobre el partido 617278765 en Hattrick

24.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 10 / V.120 (5633)

Atlético Trikantino Alineación oficial del equipo 'Atlético Trikantino' en el partido 1 - 1 Blue Newcastle Alineación oficial del equipo 'Blue Newcastle' en el partido
0 - 1 Jannes Weissenseel (5')
Elemér Szentes (43') 1 - 1
Atlético Trikantino Alineación oficial del equipo 'Atlético Trikantino' en el partido 1 - 1 Blue Newcastle Alineación oficial del equipo 'Blue Newcastle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Trikantino Alineación oficial del equipo 'Atlético Trikantino' en el partido 2 - 0 Blue Newcastle Alineación oficial del equipo 'Blue Newcastle' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Trikantino

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Elemér Szentes s'emportà una gran ovació del públic local al minut 43, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jesús Pinilla va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Elemér Szentes, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Mauri Brugada quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Siep Henselmans! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 206 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 56, tothom va saber perquè en Mauri Brugada era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Yavar Izad Manesh del Trikantino ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Blue Newcastle

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jannes Weissenseel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Álvaro Camacho, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 21 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Newcastle va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Mgrdich Manucharyan va marcar al minut 44 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 240 Minuto 57 (Ocasión de contra de falta): Newcastle va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Jannes Weissenseel va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Newcastle va anar a parar a la dreta de l'atac on en Grégory Vanier, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Guy Vanden Herreweghe de Newcastle va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.