Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patxiflete Honduras (125433) - Cabesa Furgol Clú (1580434) » 617278375: T55/J10/V

Liga 617278375 Información oficial sobre el partido 617278375 en Hattrick

24.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 10 / V.113 (5626)

Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 1 - 1 Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido
0 - 1 Jaroslav Kucharczyk (17')
Bazyli Ciesiółka (71') 1 - 1
Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 1 - 1 Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 2 - 0 Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patxiflete Honduras

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Bazyli Ciesiółka va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Daniele Roli va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 26, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Nuccio Lauriola va estar a punt d'empatar per a Patxiflete quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Óscar Bailén va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Ahmed Shiyam del Patxiflete ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mathieu Montigny de Patxiflete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vello Spur F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Gheorghe Vomir de Vello va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Jaroslav Kucharczyk, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jaroslav Kucharczyk va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): Przemysław Zabrocki hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Davi Chaves havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vello sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Andreja Dišljenković, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.