Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE PI (120299) - CasaMartorell (438875) » 617277579: T55/J7/V

Liga 617277579 Información oficial sobre el partido 617277579 en Hattrick

03.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 7 / V.99 (5612)

Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido 2 - 1 Estrelinha Verín FS Alineación oficial del equipo 'Estrelinha Verín FS' en el partido
廖 (Liao) 俊福 (Junfu) (31') 1 - 0
1 - 1 Oliver Teague (38')
廖 (Liao) 俊福 (Junfu) (76') 2 - 1
Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido 2 - 1 Estrelinha Verín FS Alineación oficial del equipo 'Estrelinha Verín FS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido 2 - 0 Estrelinha Verín FS Alineación oficial del equipo 'Estrelinha Verín FS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palamós CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Palamós prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en 廖 (Liao) 俊福 (Junfu) va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): 廖 (Liao) 俊福 (Junfu) va donar a Palamós un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a Palamós per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kripan Natxitube, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Estrelinha Verín FS

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Oliver Teague va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Estrelinha van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però José Manuel Mendes va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Estrelinha va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdelouassi Diouri va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Estrelinha va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Oliver Teague, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Estrelinha va anar a parar a la dreta de l'atac on en Abdelouassi Diouri, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jérôme Rocca ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oliver Teague de Estrelinha va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lazzaro Lavezzini.