Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CULEBRAS A.D. (315534) - CD Mirandés (125325) » 617271674: T55/J1/IV

Liga 617271674 Información oficial sobre el partido 617271674 en Hattrick

23.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 1 / IV.58 (3481)

CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido 3 - 1 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
Manuel Sierra Torras (13') 1 - 0
1 - 1 Guido Malpica (27')
Izaak de Kijsser (73') 2 - 1
Zsolt Hangya (76') 3 - 1
CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido 3 - 1 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido 3 - 0 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CULEBRAS A.D.

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Manuel Sierra Torras va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 13.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a CULEBRAS va ser Izaak de Kijsser.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): CULEBRAS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Zsolt Hangya va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): CULEBRAS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Máximo Robres va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Kiko del Naranjo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mouss Sylva va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): CULEBRAS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nicolás Iramain ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raül Vilanova va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Mouss Sylva va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Kiko del Naranjo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Jarosław Stolz de CULEBRAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C.Illas Sicas.

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 27 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Guido Malpica.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 5 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Roby De Gasperi va ridiculitzar a en Izaak de Kijsser amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de O'Sicas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Klavs Hvid va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Jan-Gunnar Ragnarsson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 53, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Martín Sánchez Palanco va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de O'Sicas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jerome Pontius va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): O'Sicas van sortir al contraatac amb encert al minut 81, però Jerome Pontius no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Klavs Hvid de O'Sicas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.