Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

H.F.C. LA RÚA (778925) - racinguista FC (312514) » 617271558: T55/J14/IV

Liga 617271558 Información oficial sobre el partido 617271558 en Hattrick

24.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 14 / IV.55 (3478)

H.F.C. LA RÚA Alineación oficial del equipo 'H.F.C.  LA RÚA' en el partido 0 - 1 Massoteres f.c. Alineación oficial del equipo 'Massoteres f.c.' en el partido
0 - 1 Roger Länzlinger (26')
H.F.C. LA RÚA Alineación oficial del equipo 'H.F.C.  LA RÚA' en el partido 0 - 1 Massoteres f.c. Alineación oficial del equipo 'Massoteres f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
H.F.C. LA RÚA Alineación oficial del equipo 'H.F.C.  LA RÚA' en el partido 1 - 3 Massoteres f.c. Alineación oficial del equipo 'Massoteres f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

H.F.C. LA RÚA

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a RUA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos Ojuelos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Al minut 16, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Cris Humarán, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Garzón de RUA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Massoteres f.c.

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Roger Länzlinger va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ignacio Salvador no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Salvador Portabales estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Nuño Urguía quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Chuan Garrido, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tor Antonsen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Roger Länzlinger rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Jonay Camacho va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el Massoteres va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alexander Gatalskiy s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en James Colby al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.