Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinazinho F.C. (994364) - Camerún Futbito (775469) » 617270404: T55/J5/IV

Liga 617270404 Información oficial sobre el partido 617270404 en Hattrick

20.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / IV.35 (3458)

Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 1 - 1 Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido
Bruno Boeri (34') 1 - 0
1 - 1 Benjamín Haro (57')
Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 1 - 1 Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 4 - 0 Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinazinho F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Bruno Boeri va donar a Pinazinho un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Pinazinho per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Marek Bożek va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Marek Bożek va servir per deixar enrere el gegant Daniele Aquilar al minut 26, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Pierluigi Caracciolo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pinazinho.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alberto Latessa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pierluigi Caracciolo de Pinazinho va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Pedro Tomás Iriztain una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Fernando Cansino va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Joan Cercós va fer al minut 60 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Rossano Marmi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Bruno Boeri va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Camerún Futbito

Goles Goles

  • 106 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 57 minuts, Benjamín Haro va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Benjamín Haro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.