Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDR Pineda (1435926) - UNDPOLLUO CF. (1366538) » 616142834: T55/R1

Copa 616142834 Información oficial sobre el partido 616142834 en Hattrick

20.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 1

UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 2 - 1 UNDPOLLUO CF. Alineación oficial del equipo 'UNDPOLLUO CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 1 - 1 UNDPOLLUO CF. Alineación oficial del equipo 'UNDPOLLUO CF.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,3 % 62,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDR Pineda

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Bernart Pagadigorria de Pineda, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Pineda va aconseguir el 2 - 0 quan Alessandro Camporini va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Óscar Zumiza va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Óscar Zumiza, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Pineda va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Óscar Zumiza en un 1 contra 1 amb el porter Teodoro Alvarado, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pineda sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Óscar Zumiza, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 80 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Catulo Abrantes de Pineda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

UNDPOLLUO CF.

Goles Goles

  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Sebastian Leuoth va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a UNPOLL va estar a punt d'arribar en un córner. En Sancho Peña Muñoz va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Antonio Yecora va estar a punt de posar per davant a UNPOLL amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raul Alves va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Sancho Peña Muñoz va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): José María Agulló Rueda quasi aconsegueix empatar per UNPOLL al minut 79, però Raul Alves va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.