Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hori San fc (1460043) - NoseBleeds (312234) » 616142559: T55/R1

Copa 616142559 Información oficial sobre el partido 616142559 en Hattrick

20.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 1

Stowe HG Alineación oficial del equipo 'Stowe HG' en el partido 4 - 6 Dragonscreamer Alineación oficial del equipo 'Dragonscreamer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stowe HG Alineación oficial del equipo 'Stowe HG' en el partido 1 - 3 Dragonscreamer Alineación oficial del equipo 'Dragonscreamer' en el partido
Tiene bastante suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stowe HG

Goles Goles

  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 15 minuts, Luis Candelo va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): El contraatac de Stowe va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Luis Candelo va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Stowe sabia com jugar al contraatac, i al minut 37, Luis Candelo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 3.
  • 103 Minuto 72 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Edward Hertel va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Stowe va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Luis Candelo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Dragonscreamer

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gaëtan Meunier va anar directament als peus de Nicolae Fânu que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Imre Tarlós que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Dragonscreamer eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 35, Roberto Bellone va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 3.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gaëtan Meunier va poder marcar tot sol el 3 - 4.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, Odol Corroza va pentinar un córner cap al segon pal que Gaëtan Meunier va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 5.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Imre Tarlós va augmentar l'avantatge de Dragonscreamer a 4 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Imre Tarlós va estar a punt de posar per davant a Dragonscreamer amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andy Verkimpe va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Abdelghani Seddik de Dragonscreamer va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): Andy Verkimpe va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Imre Tarlós que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eugenio Rada.