Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trasto (1461683) - real matraro (124938) » 616142124: T55/R1

Copa 616142124 Información oficial sobre el partido 616142124 en Hattrick

20.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 1

Trasto Alineación oficial del equipo 'Trasto' en el partido 5 - 6 Dioses del inframundo Alineación oficial del equipo 'Dioses del inframundo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Trasto Alineación oficial del equipo 'Trasto' en el partido 4 - 0 Dioses del inframundo Alineación oficial del equipo 'Dioses del inframundo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trasto

Goles Goles

  • 110 Minuto 21 (Gol de falta): Al minut 21, Trasto van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Washington Herrera va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Marco Bassani de Trasto aconseguir un gol al minut 22 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Trasto contenien la respiració mentre en Jonas Andersson s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gustavo García va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jonas Andersson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marco Bassani va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Károly Ligeti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 100 (Ocasión de falta): Al minut 100, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Charles Deniau de Trasto, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Károly Ligeti en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Trasto 司徒 (Situ) 若龙 (Ruolong) va intentar enganyar Károly Ligeti amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Trasto, José Alejandro Bazan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Trasto Marco Bassani va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Gustavo García, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Károly Ligeti va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Trasto i 5 - 5 al marcador.

Dioses del inframundo

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 16, el DDI va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Elísio de Lima, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 28 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Aitor Huici.
  • 106 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Marc Mayol va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 70, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del DDI, mentre ja celebrava el 3 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 60 (Ocasión de falta): Mihai Georgescu va xutar magistralment una falta al minut 60 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isidoro Ove de DDI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 106, Avelino Recasens de DDI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Mihai Georgescu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Elísio de Lima va xutar fora per a DDI, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Franjo Radeck de DDI va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de DDI Isidoro Ove, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de 司徒 (Situ) 若龙 (Ruolong). El marcador continuava 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de DDI Avelino Recasens no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 司徒 (Situ) 若龙 (Ruolong) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.