Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD.Lero (1580278) - Aove Villacarrillo (1584057) » 616141436: T55/R1

Copa 616141436 Información oficial sobre el partido 616141436 en Hattrick

20.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 1

Inter Malaguista Alineación oficial del equipo 'Inter Malaguista' en el partido 2 - 3 Real Villamiel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Villamiel C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inter Malaguista Alineación oficial del equipo 'Inter Malaguista' en el partido 0 - 3 Real Villamiel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Villamiel C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Malaguista

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Mariano Ruibarbo va marcar al minut 20 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): José Alfonso Hernández de Malaguista va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): Leopoldo Barberón hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Curtis Sumter havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Alfonso Hernández per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Felipe Hurtado va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Malaguista per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Villarías, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 208 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Alfonso Hernández de Malaguista va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Orkatz Ulazia que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Real Villamiel C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 27, quan Karol Wieczorek va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Luis Gabriel Aldana la va rematar Claudiu Mureşian amb una magnífica volea que va fer pujar per a Villamiel el 1 - 2.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Villamiel. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Stelvio Gasparetto xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Guillermo Guemes, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Karol Wieczorek no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Stelvio Gasparetto quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christian Brixen.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Stelvio Gasparetto de Villamiel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.