Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Gallitos (1332598) - matekocido (779525) » 616141365: T55/R1

Copa 616141365 Información oficial sobre el partido 616141365 en Hattrick

20.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 1

FC Eixample Alineación oficial del equipo 'FC Eixample' en el partido 3 - 2 matekocido Alineación oficial del equipo 'matekocido' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Eixample Alineación oficial del equipo 'FC Eixample' en el partido 3 - 1 matekocido Alineación oficial del equipo 'matekocido' en el partido
Tiene un resultado normal 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Eixample

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Eixample va ser Elias Ritzberger.
  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Ibiur Urtulegi va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Elias Ritzberger va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Eixample posava el marcador 2 a 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Eixample va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Modest Konoplyanko va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Mario Amoroso una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Buster Bash va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Vidiella, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Víctor Vidiella va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Serge Breukhoven, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

matekocido

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de matekocido van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Florian Ackerman.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Simon Neumüller va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el matekocido va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 12 (Ocasión de contra de falta): El matekocido va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Florian Ackerman la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Simon Neumüller de matekocido va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.